• kaca-head - 1

Orok Refreshing jeung lemes Pancuran gél DLS-FSG04 500ML

Katerangan pondok:

TheDLS Baby Refreshing jeung Lemes Pancuran gél DLS-FSG04 500MLdirancang pikeun orok.

MOQ: 10000pcs / seungit


  • Ngaran Brand:DLS
  • Tempat Asal:Taizhou, Zhejiang, Cina
  • Pelabuhan Keberangkatan:Ningbo, Shanghai
  • OEM, ODM:Aya
  • Telepon/Wechat:+86 13857617024
  • Rincian produk

    Inpormasi perusahaan

    Tag produk

    Orok Refreshing jeung lemes Pancuran gél DLS-FSG04 500ML

     

    Ngaran barang: Orok Refreshing jeung Lemes Pancuran gél
    Item No.: DLS-FSG04
    beurat: 500ml
    ngandung: Asam amino, ekstrak tutuwuhan

     

    Métode pamakéan:

    Bilas jeung moisten kulit ku cai haneut.

    Candak kaluarjeli kanggo ibaksareng urut kana busa.

    Lembut urut.

    Bilas busa ku cai bersih.

     

    Upami anjeun gaduh patarosan, mangga tinggalkeun pesen ka kami dina halaman wéb.Urang bakal eupan balik asap.

     

    微信图片_20240315150804 https://www.delishidaily.com/cleaning-agent/


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kami mangrupikeun perusahaan anu fokus dina panalungtikan sareng pamekaran, produksi sareng penjualan komoditi sapopoé.rentang produk urang téh: runtuyan suplai somah kayaning freshener hawa, aromatik, cleaner, detergent laundry, disinféktan semprot;Séri suplai otomotif sapertos produk perawatan mobil sareng parfum mobil;Séri produk perawatan pribadi sapertos sampo, gél pancuran, cuci tangan sareng seueur produk sanésna.

    Produk utama kami nyaéta Aerosol, penyegar hawa mobil, penyegar hawa kamar, pembersih toilet, sanitizer tangan, semprot disinféktan, diffuser reed, produk perawatan mobil, deterjen cuci, cuci awak, sampo sareng produk anu aya hubunganana.

    Produk anu béda gaduh bengkel produksi sorangan.Sadaya bengkel produksi nutupan legana 9000 méter pasagi.

    Kami parantos kéngingkeun seueur sertipikat sapertos sertipikat ISO9001, sertipikat BSCI, pendaptaran REACH EU, sareng GMP pikeun produk disinféktan.Kami parantos ngadegkeun hubungan bisnis anu tiasa dipercaya sareng para nasabah di sakumna dunya, sapertos AS, EUROPE khususna Inggris, Italia, Jerman, Australia, Jepang, Malaysia sareng nagara-nagara sanés.

    Kami ngagaduhan kerjasama anu caket sareng seueur perusahaan hakekat merek terkenal internasional, sapertos MANE, Robert, CPL Fragrances and Flavors co., Ltd.

    Ayeuna seueur pangguna sareng padagang Wilko,151, Air Pur, Aussie Clean, Air Essences, Tenaenze, Rysons sumping ka damel sareng kami.

    750公司首页图片 750展厅 750吹瓶车间 750洗衣液车间 750凝胶车间 750个护用品车间 750洗碗液车间 750气雾剂车间 https://www.delishidaily.com/

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami