• kaca-head - 1

Seungit Pancuran gél DLS-FSG03 500ML

Katerangan pondok:

TheDLS Seungit Pancuran Gélnyaeta pikeun ngabersihan kulit salila mandi, ngarasa rileks sarta seger sanggeus mandi.

Bungkusan: 24 pcs/ctn

Ukuran: 52*21*18.5 cm

MOQ: 10000pcs / seungit

kuantitas per 20' GP: 32400pcs

 


  • Ngaran Brand:DLS
  • Tempat Asal:Taizhou, Zhejiang, Cina
  • Pelabuhan Keberangkatan:Ningbo, Shanghai
  • OEM, ODM:Aya
  • Telepon/Wechat:+86 13857617024
  • Rincian produk

    Inpormasi perusahaan

    Tag produk

    Seungit Pancuran gél DLS-FSG03 500ML

     

    Ngaran barang: Gél Pancuran Seungit
    Item No.: DLS-FSG03
    beurat: 500ml
    Bungkusan: 24 PCS/CTN

     

    pilihan béda:

    1. Isuk kabut leuweung

    Seungit hidrasi asam aminojeli kanggo ibak

     

    2. JALAN KUNO salju pérak

    Teh bodas seungitna nyegerkeunjeli kanggo ibak

     

    3. Isuk-isuk dusun

    Asam buah murni seungit gél pancuran

     

    Métode pamakéan:

    Bilas jeung moisten kulit ku cai haneut.

    Candak kaluarjeli kanggo ibaksareng urut kana busa.

    Ngabersihan sunscreen polos sareng krim raray.

    Bilas busa ku cai bersih.

     

    Upami anjeun gaduh patarosan, mangga tinggalkeun pesen ka kami dina halaman wéb.Urang bakal eupan balik asap.

    未标题-5 未标题-4 未标题-2 https://www.delishidaily.com/shower-gel-personal-care-products-series/

     


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kami mangrupikeun perusahaan anu fokus dina panalungtikan sareng pamekaran, produksi sareng penjualan komoditi sapopoé.rentang produk urang téh: runtuyan suplai somah kayaning freshener hawa, aromatik, cleaner, detergent laundry, disinféktan semprot;Séri suplai otomotif sapertos produk perawatan mobil sareng parfum mobil;Séri produk perawatan pribadi sapertos sampo, gél pancuran, cuci tangan sareng seueur produk sanésna.

    Produk utama kami nyaéta Aerosol, penyegar hawa mobil, penyegar hawa kamar, pembersih toilet, sanitizer tangan, semprot disinféktan, diffuser reed, produk perawatan mobil, deterjen cuci, cuci awak, sampo sareng produk anu aya hubunganana.

    Produk anu béda gaduh bengkel produksi sorangan.Sadaya bengkel produksi nutupan legana 9000 méter pasagi.

    Kami parantos kéngingkeun seueur sertipikat sapertos sertipikat ISO9001, sertipikat BSCI, pendaptaran REACH EU, sareng GMP pikeun produk disinféktan.Kami parantos ngadegkeun hubungan bisnis anu tiasa dipercaya sareng para nasabah di sakumna dunya, sapertos AS, EUROPE khususna Inggris, Italia, Jerman, Australia, Jepang, Malaysia sareng nagara-nagara sanés.

    Kami ngagaduhan kerjasama anu caket sareng seueur perusahaan hakekat merek terkenal internasional, sapertos MANE, Robert, CPL Fragrances and Flavors co., Ltd.

    Ayeuna seueur pangguna sareng padagang Wilko,151, Air Pur, Aussie Clean, Air Essences, Tenaenze, Rysons sumping ka damel sareng kami.

    750公司首页图片 750展厅 750吹瓶车间 750洗衣液车间 750凝胶车间 750个护用品车间 750洗碗液车间 750气雾剂车间 https://www.delishidaily.com/

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami