• kaca-head - 1

Warta

  • Kumaha kesan anjeun ngeunaan Rusia?

    Kumaha kesan anjeun ngeunaan Rusia?

    Dina kasempetan pameran dagang Moshome di Moskow, urang nganjang ka Red Square, Kremlin, sareng Arc de Triomphe, dimana senjata bantuan Amérika direbut nalika perang antara Rusia sareng Ukraina dipamerkeun.Kami dugi ka Moskow dina 10 Mei, sareng saprak 9 Mei mangrupikeun Poé Kameunangan di Rusia, aya ...
    Maca deui
  • SHANGHAI BEAUTY EXPO ti 22-24 Mei 2024

    SHANGHAI BEAUTY EXPO ti 22-24 Mei 2024

    Zhejiang Delishi Daily Chemical Co., Ltd. milu dina Shanghai Beauty Expo ti 22-24 Méi, 2024.rentang produk urang téh: runtuyan suplai somah kayaning freshener hawa, aromatik, cleaner, detergent laundry, disinféktan semprot;Séri suplai otomotif sapertos produk perawatan mobil sareng p ...
    Maca deui
  • Sapatu Cleaner-Taya cai diperlukeun

    Sapatu Cleaner-Taya cai diperlukeun

    Sapatu Cleaner pisan merenah dina pamakéan pikeun ngabersihan kokotor.Taya cai diperlukeun.Cukup nyemprot busa dina sapatu sareng sikat sakedik pikeun ngaleungitkeun noda.Panjelasan Produk Pembersih Sapatu: beberesih garing gancang, panyabutan noda jero, rumus hipu, ngandung pompa sikat.Pembersih Sapatu Ngagunakeun Métode: Goyang...
    Maca deui
  • Hatur nuhun ka sadaya babaturan dilongok kami di 135th Canton Fair, tingali deui waktos salajengna!

    Hatur nuhun ka sadaya babaturan dilongok kami di 135th Canton Fair, tingali deui waktos salajengna!

    canton fair4Zhejiang Delishi Daily Chemical Co., Ltd. dipamerkeun dina runtuyan 135th Canton Fair 2nd Fase Rumah Tangga Produk jeung 3rd Phase Personal Care runtuyan.Hatur nuhun pikeun sakabéh konsumén dilongok kami.Kami resep pisan pendak sareng anjeun dina Pameran.Hatur nuhun pikeun sadaya palanggan anu nganjang ka perusahaan kami saatos ...
    Maca deui
  • Imah beberesih cair-toilet mangkok cleaner

    Imah beberesih cair-toilet mangkok cleaner

    Salian ti Gelembung Toilet Cleaner sareng Gél Toilet Cleaner, Liquid Toilet Bowl Cleaner ogé mangrupikeun produk anu seueur dianggo dina meresihan WC.Cairan Toilet Bowl Cleaner Pedaran Produk: Sababaraha descaling, kuat bersih, miceun skala cikiih, skala cai, skala fecal, titik konéng.Éféktif rem ...
    Maca deui
  • Fase kadua 135th Canton Fair

    Zhejiang Delishi Daily Chemical Co., Ltd. milu dina fase kadua 135th Canton Fair.Némbongkeun produk produksi masal jeung sampel dimekarkeun anyar ka konsumén ti sakuliah dunya.Urang papanggih jeung babaturan heubeul urang jeung narima kunjungan konsumén anyar.Aranjeunna museurkeun pisan kana p ...
    Maca deui
  • Otomatis Air Freshener ngeusian Mesin Siapkeun

    Otomatis Air Freshener ngeusian Mesin Siapkeun

    Bau anu teu pikaresepeun bakal nyababkeun teu nyaman di jero imah, mobil, sareng kantor.Mesin ngeusian penyegar hawa otomatis tiasa janten solusi anu dipilarian ku jalma pikeun ngajantenkeun hawa anu dihirup langkung seger, langkung bersih, sareng langkung seungit.Di jero bumi sareng kantor, nyiapkeun refil penyegar hawa otomatis ...
    Maca deui
  • Kumaha tetep bumi atanapi kantor seger sareng raos santai?

    Kumaha tetep bumi atanapi kantor seger sareng raos santai?

    Dina airticle panungtungan ceuk kami ngagunakeun toilet cleaner ngajaga toilet bersih.Lamun babarengan make toilet freshener, bakal ngantep hawa bau seger jeung ngarasa rileks.Komersial penyegar toilet tiasa nganggo penyegar hawa gél padet salaku penyegar toilet komérsial.Kami produsén semprot freshener china.Kami ngagaduhan aero ...
    Maca deui
  • Toilet cleaner Cina Produsén

    Toilet cleaner Cina Produsén

    Kami mangrupikeun produsén WC anu langkung bersih.Kami mangrupikeun pabrik pembersih mangkok toilet di cina.Kami nyayogikeun pembersih toilet komérsial sapertos gelembung toilét sareng gél kembang toilét anu ogé nyarios mangkuk toilét nempel dina gél, gél toilét kembang.Toilét gelembung cleaner jeung toilet cleaner gél iteuk / wc ...
    Maca deui
  • MOSHOME 2024 bakal dilaksanakeun dina 13-16 Mei 2024 di Crocus Expo IEC

    MOSHOME 2024 bakal dilaksanakeun dina 13-16 Mei 2024 di Crocus Expo IEC

    Babaturan Dear, MOSHOME 2024 bakal dilaksanakeun dina 13-16 Mei 2024 di Crocus Expo IEC.Ngaran adil: MOSHOME 2024 Tanggal: 13-16 Mei 2024 Tambahkeun: Crocus Expo, Moscow Booth no.: Pavilion 2, Aula 10,B5...
    Maca deui
  • Uleman ti Zhejiang Delishi pikeun 135th Cina Canton Fair

    Uleman ti Zhejiang Delishi pikeun 135th Cina Canton Fair

    Dear Sobat, Urang warmly ngajak anjeun nganjang stan kami di Cina Canton Fair.Ngaran adil: 135th Cina Impor & Ékspor Fair (Kanton Fair) Fase Kadua: April 23 - 27, 2024 Booth No. E29-30 (Aréa B, ...
    Maca deui
  • UNDANGAN TI Zhejiang Delishi pikeun MOSHOME 2024

    UNDANGAN TI Zhejiang Delishi pikeun MOSHOME 2024

    Dear Babaturan, Kami pisan ngajak anjeun nganjang ka stan kami di MOSHOME 2024. Ngaran adil: MOSHOME 2024 Tanggal: April 2–5, 2024 Tambah: Crocus Expo, Moscow Booth no.: Pavilion 2, Hall 10,B502...
    Maca deui