• kaca-head - 1

Nyegerkeun sareng Antibakteri Hand Sanitizer DLS-HS17 1000ML

Katerangan pondok:

TheDLS Refreshing jeung Antibakteri Hand Sanitizer DLS-HS17 1000MLcocog pikeun leungeun beresih jeung cai.

MOQ: 5000pcs / seungit


  • Ngaran Brand:DLS
  • Tempat Asal:Taizhou, Zhejiang, Cina
  • Pelabuhan Keberangkatan:Ningbo, Shanghai
  • OEM, ODM:Aya
  • Telepon/Wechat:+86 13857617024
  • Rincian produk

    Inpormasi perusahaan

    Tag produk

    Nyegerkeun sareng AntibakteriPambersih leungeunDLS-HS17 1000ML

     

    Ngaran barang: Nyegerkeun sareng AntibakteriPambersih leungeun 
    Item No.: DLS-HS17
    beurat: 1000ml
    fungsi: Pikeun leungeun bersih babarengan jeung cai

     

    Métode pamakéan:

    Kahiji, leungeun pinuh baseuh jeung cai, nyandak jumlah luyu produk ieu dina lontar, leungeun pinuh rub sahenteuna 30 detik, dina prosés ieu kudu nengetan rub fingertips, seams ramo, sarta ngantep busa bisa nutupan sakabéh bagian leungeun. .Rub jeung bilas ku cai ngocor.Tungtungna, nengetan garing ku anduk garing bersih atawa anduk kertas, éta pangalusna teu garing, sabab volatilization gancang tina cai permukaan bakal ngabalukarkeun kulit leungit cai, ngabalukarkeun kulit garing sarta jadi kasar.

     

    Upami anjeun gaduh patarosan, mangga tinggalkeun pesen ka kami dina halaman wéb.Urang bakal eupan balik asap.

     

    URANG GEUS BEDA WASHING LEUNGEUN BISA

     

    https://www.delishidaily.com/personal-care-products-series/ https://www.delishidaily.com/personal-care-products-series/ DLS-HS15 nyeuseuh leungeun https://www.delishidaily.com/cleaning-agent/ nyeuseuh leungeun https://www.delishidaily.com/personal-care-products-series/

     


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kami mangrupikeun perusahaan anu fokus dina panalungtikan sareng pamekaran, produksi sareng penjualan komoditi sapopoé.rentang produk urang téh: runtuyan suplai somah kayaning freshener hawa, aromatik, cleaner, detergent laundry, disinféktan semprot;Séri suplai otomotif sapertos produk perawatan mobil sareng parfum mobil;Séri produk perawatan pribadi sapertos sampo, gél pancuran, cuci tangan sareng seueur produk sanésna.

    Produk utama kami nyaéta Aerosol, penyegar hawa mobil, penyegar hawa kamar, pembersih toilet, sanitizer tangan, semprot disinféktan, diffuser reed, produk perawatan mobil, deterjen cuci, cuci awak, sampo sareng produk anu aya hubunganana.

    Produk anu béda gaduh bengkel produksi sorangan.Sadaya bengkel produksi nutupan legana 9000 méter pasagi.

    Kami parantos kéngingkeun seueur sertipikat sapertos sertipikat ISO9001, sertipikat BSCI, pendaptaran REACH EU, sareng GMP pikeun produk disinféktan.Kami parantos ngadegkeun hubungan bisnis anu tiasa dipercaya sareng para nasabah di sakumna dunya, sapertos AS, EUROPE khususna Inggris, Italia, Jerman, Australia, Jepang, Malaysia sareng nagara-nagara sanés.

    Kami ngagaduhan kerjasama anu caket sareng seueur perusahaan hakekat merek terkenal internasional, sapertos MANE, Robert, CPL Fragrances and Flavors co., Ltd.

    Ayeuna seueur pangguna sareng padagang Wilko,151, Air Pur, Aussie Clean, Air Essences, Tenaenze, Rysons sumping ka damel sareng kami.

    750公司首页图片 750展厅 750吹瓶车间 750洗衣液车间 750凝胶车间 750个护用品车间 750洗碗液车间 750气雾剂车间 https://www.delishidaily.com/

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami