• kaca-head - 1

Kumaha kesan anjeun ngeunaan Rusia?

Dina kasempetan pameran dagang Moshome di Moskow, urang nganjang ka Red Square, Kremlin, sareng Arc de Triomphe, dimana senjata bantuan Amérika direbut nalika perang antara Rusia sareng Ukraina dipamerkeun.Kami dugi ka Moskow dina 10 Mei, sareng saprak 9 Mei mangrupikeun Poé Kameunangan di Rusia, seueur jalma anu nganjang ka alun-alun.

Cuaca di awal Méi masih rada tiis, sarta anjeun kudu maké jaket handap lampu ker.Warga Moskow henteu kapangaruhan ku perang, sareng kahirupan diteruskeun sapertos biasa.Ditarikna merek Éropa sareng Amérika ti Rusia langsung diganti ku merek lokal, sapertos KFC to Rostic's sareng Starbucks to Stars coffee.

Rencana paméran Moshome asli urang bakal dilaksanakeun dina awal April, tapi kusabab dampak serangan teroris, waktos paméran sareng lokasi aula paméran dirobih.Sanajan loba konsumén urang masih dina liburan, urang ogé papanggih babaturan anu pohara penting pikeun urang.Produk kami parantos laris di Rusia salami mangtaun-taun.Dina paméran ieu, konsumén anyar pisan museurkeun garis produk urang tinaaerosol hawa fresheners, fresheners padet,gél beberesih toilet, blok beberesih wc, sampo, nyeuseuh awak, nyeuseuh leungeun, detergent laundry, cleaners cairjeungcleaners gas.

Industri ritel di Moscow pisan dimekarkeun, sarta aya loba ranté supermarket.Urang indit ka VAGAS leuwih wawakil.Dina taun-taun ayeuna, bisnis e-commerce Rusia ogé parantos ngembang pesat, sapertos OZON, aya seueur anu sami sareng stasion rookie Cina, sareng titik-titik pick-up tiasa ditingali dimana-mana di sababaraha daérah padumukan.Yandex ogé ngagaduhan sagala jinis fungsi, kami nyandak taksi di Moskow, para nasabah biasa nyarankeun urang nganggo Uber, ayeuna sadayana nganggo Yandex.

Unggal waktos abdi angkat ka Moskow, abdi gaduh parasaan anu langkung ramah.Silaturahim antara Cina jeung Rusia téh unbreakable.

https://www.delishidaily.com/personal-care-products-series/https://www.delishidaily.com/personal-care-products-series/

微信图片_20240606111741 微信图片_20240606111747 微信图片_20240606111815 微信图片_20240606111758 微信图片_20240606111810 https://www.delishidaily.com/personal-care-products-series/


waktos pos: Jun-06-2024