• kaca-head - 1

Sapatu Cleaner-Taya cai diperlukeun

Pembersih Sapatupohara merenah dina pamakéan pikeun ngabersihan kokotor.Taya cai diperlukeun.Cukup nyemprot busa dina sapatu sareng sikat sakedik pikeun ngaleungitkeun noda.

Pembersih SapatuKaterangan produk: beberesih garing gancang, panyabutan noda jero, rumus hipu, ngandung pompa sikat.
Pembersih SapatuNgagunakeun Métode: Ngocok ogé saméméh dipaké pikeun busa hipu euyeub, pencét pompa sikat nerapkeun busa kana beungeut patri, sikat sababaraha kali dina arah nu sarua.Sanggeus beberesih, make kaen beueus bersih pikeun ngusap kaluar busa sésa.
Pembersih SapatuIeu Cocog jeung sapatu bodas, sapatu kanvas, sneakers.Henteu cocog pikeun sapatu anu teu tiasa diumbah.

https://www.delishidaily.com/cleaning-agent/


waktos pos: May-21-2024