• kaca-head - 1

produk

Pembersih Baju jero anu Lembut sareng Éféktif pikeun Kabutuhan Binatu B2B

Katerangan pondok:

  • 1: Soak baju jero atawa hampang katun organik reusable kalawan cai bersih, squeeze kaluar agén beberesih lingerie jeung dilarapkeun ka noda, scrubbing diulang, bilas ku cai bersih, busa lemah sareng gampang bilas, ngan garing sanggeus ngumbah.
  • 2: Bahan Kasalametan Baju jero bulk detergent laundry bébas picilakaeun sarta irritating kimia.euweuh antiseptik, euweuh métil paraben, euweuh brightener fluoresensi, euweuh alkohol, euweuh minyak silikon, euweuh phenoxyethanol, euweuh fosfat.
  • 3: Kokotor Jauh】 Deterjen cucian massal baju jero tiasa ngaleungitkeun haid haid atanapi kokotor pantyén périodik, ngabubarkeun bau-bauan anu terus-terusan sareng ngarecah noda set-in sareng ngaleungitkeun noda anu garing, nembongkeun warna-warna cerah, mulangkeun warna anu cerah.
  • 4: Nyoplokkeun Bau Bad & Noda Darah】 Periode panty cleaner Detergent Laundry Cairan mantuan gancang miceun bau goréng jeung miceun noda getih éféktif, 260ml.

Rincian produk

Inpormasi perusahaan

Tag produk

Aplikasi

Periode panty cleaner laundry cair cocog pikeun katun, linen, serat sintétik, baju dicampur, anduk mandi, baju jero, napkins Saniter sirkulasi, sprei, quilts na fabrics séjén.

pedaran

nyeuseuh awak méwah jeung invigorating!Rumus anu dikurasi sacara saksama ieu dirarancang pikeun ningkatkeun pangalaman mandi anjeun sareng ngajantenkeun kulit anjeun seger, séhat, sareng seungit anu saé.

Di [Nami Perusahaan], kami ngartos pentingna ngurus kulit anjeun, sareng éta dimimitian ku milih cuci awak anu leres.Tim ahli panaliti sareng kimiawan kami parantos ngarumuskeun cuci awak ieu kalayan bahan-bahan anu pangsaéna pikeun mastikeun ngabersihkeun anu efektif bari ngajaga kasaimbangan Uap alami kulit.

Bahan konci dina nyeuseuh awak urang nyaéta campuran hydrating sarta rejuvenating extracts botanis.Ekstrak ieu gawé bareng pikeun ngabersihkeun sareng ngabersihkeun kulit, ngaleungitkeun kokotor, minyak, sareng pangotor anu akumulasi sapopoe.Kalayan anggo biasa, anjeun tiasa pamit ka kulit anu kusam sareng teu nyawaan, sabab ngumbah awak urang ngabantosan muka kulit anu langkung séhat, langkung cerah.

Salaku tambahan, cuci awak urang diperkaya ku antioksidan anu kuat anu ngabantosan kulit anjeun tina faktor lingkungan anu ngabahayakeun, sapertos polutan sareng radikal bébas.Perlindungan ieu ngabantosan nyegah sepuh prématur sareng ngajaga kulit anjeun katingali ngora sareng séhat.

Salian kualitas ngabersihkeun sareng pelindung, cuci awak urang ogé nyayogikeun hidrasi anu parah.Kulit garing sareng dehidrasi bakal nampi dorongan Uap anu diperyogikeun, hatur nuhun kana formulasi anu ngandung gizi.Hidrasi ieu henteu ngan ukur ngaleungitkeun teu ngarareunah anu disababkeun ku kagaringan tapi ogé ngabantosan ningkatkeun tékstur sareng élastisitas kulit.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kami mangrupikeun perusahaan anu fokus dina panalungtikan sareng pamekaran, produksi sareng penjualan komoditi sapopoé.rentang produk urang téh: runtuyan suplai somah kayaning freshener hawa, aromatik, cleaner, detergent laundry, disinféktan semprot;Séri suplai otomotif sapertos produk perawatan mobil sareng parfum mobil;Séri produk perawatan pribadi sapertos sampo, gél pancuran, cuci tangan sareng seueur produk sanésna.

    Produk utama kami nyaéta Aerosol, penyegar hawa mobil, penyegar hawa kamar, pembersih toilet, sanitizer tangan, semprot disinféktan, diffuser reed, produk perawatan mobil, deterjen cuci, cuci awak, sampo sareng produk anu aya hubunganana.

    Produk anu béda gaduh bengkel produksi sorangan.Sadaya bengkel produksi nutupan legana 9000 méter pasagi.

    Kami parantos kéngingkeun seueur sertipikat sapertos sertipikat ISO9001, sertipikat BSCI, pendaptaran REACH EU, sareng GMP pikeun produk disinféktan.Kami parantos ngadegkeun hubungan bisnis anu tiasa dipercaya sareng para nasabah di sakumna dunya, sapertos AS, EUROPE khususna Inggris, Italia, Jerman, Australia, Jepang, Malaysia sareng nagara-nagara sanés.

    Kami ngagaduhan kerjasama anu caket sareng seueur perusahaan hakekat merek terkenal internasional, sapertos MANE, Robert, CPL Fragrances and Flavors co., Ltd.

    Ayeuna seueur pangguna sareng padagang Wilko,151, Air Pur, Aussie Clean, Air Essences, Tenaenze, Rysons sumping ka damel sareng kami.

    750公司首页图片 750展厅 750吹瓶车间 750洗衣液车间 750凝胶车间 750个护用品车间 750洗碗液车间 750气雾剂车间 https://www.delishidaily.com/

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami