• kaca-head - 1

Insertion Listrik Jero rohangan Haruman Refill DLS-PI02 19ML

Katerangan pondok:

TheDLS Electric Insertion Jero rohangan Haruman Refilldipaké pikeun hawa beresih jeung ngaleungitkeun odors di hotél, réstoran, ruang tamu, pangkeng, toilét, jsb.


  • Ngaran Brand:DLS
  • Tempat Asal:Taizhou, Zhejiang, Cina
  • Pelabuhan Keberangkatan:Ningbo, Shanghai
  • OEM, ODM:Aya
  • Telepon/Wechat:+86 13857617024
  • Rincian produk

    Inpormasi perusahaan

    Tag produk

    Selapkeun listrikJero rohangan Haruman RefillDLS-PI02 19ML

     

    Ngaran barang: Jero rohangan Haruman Refill
    Item No.: DLS-PI02
    beurat: 19ml
    fungsi: Hawa bersih sareng ngaleungitkeun bau

     

    seungit:Lemon, Lilac, Samudra.

     

    Lingkup aplikasi:Hotél, réstoran, ruang tamu, pangkeng, toilét, jsb.

     

    Métode pamakéan hiji:Buka tutup tina ngeusian seungit jero rohangan, screw beuheung botol nepi pageuh kana manaskeun, selapkeun horisontal kana stop kontak jeung pencét switch pikeun ngamimitian gawé jauh ti Barudak touch.

     

    Métode pamakéan dua:Buka tutup isi ulang seungit jero ruangan teras lebetkeun kana tempat anu datar jauh tina sentuhan Barudak.

     

    Upami anjeun gaduh patarosan, mangga tinggalkeun pesen ka kami dina halaman wéb.Urang bakal eupan balik asap.

     

    芳香剂444 芳香剂555 https://www.delishidaily.com/ https://www.delishidaily.com/


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kami mangrupikeun perusahaan anu fokus dina panalungtikan sareng pamekaran, produksi sareng penjualan komoditi sapopoé.rentang produk urang téh: runtuyan suplai somah kayaning freshener hawa, aromatik, cleaner, detergent laundry, disinféktan semprot;Séri suplai otomotif sapertos produk perawatan mobil sareng parfum mobil;Séri produk perawatan pribadi sapertos sampo, gél pancuran, cuci tangan sareng seueur produk sanésna.

    Produk utama kami nyaéta Aerosol, penyegar hawa mobil, penyegar hawa kamar, pembersih toilet, sanitizer tangan, semprot disinféktan, diffuser reed, produk perawatan mobil, deterjen cuci, cuci awak, sampo sareng produk anu aya hubunganana.

    Produk anu béda gaduh bengkel produksi sorangan.Sadaya bengkel produksi nutupan legana 9000 méter pasagi.

    Kami parantos kéngingkeun seueur sertipikat sapertos sertipikat ISO9001, sertipikat BSCI, pendaptaran REACH EU, sareng GMP pikeun produk disinféktan.Kami parantos ngadegkeun hubungan bisnis anu tiasa dipercaya sareng para nasabah di sakumna dunya, sapertos AS, EUROPE khususna Inggris, Italia, Jerman, Australia, Jepang, Malaysia sareng nagara-nagara sanés.

    Kami ngagaduhan kerjasama anu caket sareng seueur perusahaan hakekat merek terkenal internasional, sapertos MANE, Robert, CPL Fragrances and Flavors co., Ltd.

    Ayeuna seueur pangguna sareng padagang Wilko,151, Air Pur, Aussie Clean, Air Essences, Tenaenze, Rysons sumping ka damel sareng kami.

    750公司首页图片 750展厅 750吹瓶车间 750洗衣液车间 750凝胶车间 750个护用品车间 750洗碗液车间 750气雾剂车间 https://www.delishidaily.com/

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    PataliPRODUK