• kaca-head - 1

Warna Bead Air Freshener DLS-CB01 300G

Katerangan pondok:

TheDLS warna Bead Air Freshenerdipaké pikeun hawa beresih jeung ngaleungitkeun odors di ruang tamu, kamar mandi, pangkeng, mobil, jsb.


  • Ngaran Brand:DLS
  • Tempat Asal:Taizhou, Zhejiang, Cina
  • Pelabuhan Keberangkatan:Ningbo, Shanghai
  • OEM, ODM:Aya
  • Telepon/Wechat:+86 13857617024
  • Rincian produk

    Inpormasi perusahaan

    Tag produk

    DiwarnaanBead Hawa FreshenerDLS-CB01 300G

     

    Ngaran barang: DiwarnaanBead Hawa Freshener
    Item No.: DLS-CB01
    beurat: 300 g
    seungit: Samudra, vanili, karét gelembung, ngaropéa

     

    Lingkup aplikasi:Ruang tamu, kamar mandi, pangkeng, mobil, jsb.

     

    Métode pamakéan:

    Buka panutup aluminium, cimata sealing kertas pilem aluminium, nempatkeun deui panutup aluminium, nempatkeun étamanik warna freshener hawadina posisi horizontal.

     

    Upami anjeun gaduh patarosan, mangga tinggalkeun pesen ka kami dina halaman wéb.Urang bakal eupan balik asap.

     

    156A5807 156A5809 156A5810 156A5811 https://www.delishidaily.com/


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kami mangrupikeun perusahaan anu fokus dina panalungtikan sareng pamekaran, produksi sareng penjualan komoditi sapopoé.rentang produk urang téh: runtuyan suplai somah kayaning freshener hawa, aromatik, cleaner, detergent laundry, disinféktan semprot;Séri suplai otomotif sapertos produk perawatan mobil sareng parfum mobil;Séri produk perawatan pribadi sapertos sampo, gél pancuran, cuci tangan sareng seueur produk sanésna.

    Produk utama kami nyaéta Aerosol, penyegar hawa mobil, penyegar hawa kamar, pembersih toilet, sanitizer tangan, semprot disinféktan, diffuser reed, produk perawatan mobil, deterjen cuci, cuci awak, sampo sareng produk anu aya hubunganana.

    Produk anu béda gaduh bengkel produksi sorangan.Sadaya bengkel produksi nutupan legana 9000 méter pasagi.

    Kami parantos kéngingkeun seueur sertipikat sapertos sertipikat ISO9001, sertipikat BSCI, pendaptaran REACH EU, sareng GMP pikeun produk disinféktan.Kami parantos ngadegkeun hubungan bisnis anu tiasa dipercaya sareng para nasabah di sakumna dunya, sapertos AS, EUROPE khususna Inggris, Italia, Jerman, Australia, Jepang, Malaysia sareng nagara-nagara sanés.

    Kami ngagaduhan kerjasama anu caket sareng seueur perusahaan hakekat merek terkenal internasional, sapertos MANE, Robert, CPL Fragrances and Flavors co., Ltd.

    Ayeuna seueur pangguna sareng padagang Wilko,151, Air Pur, Aussie Clean, Air Essences, Tenaenze, Rysons sumping ka damel sareng kami.

    750公司首页图片 750展厅 750吹瓶车间 750洗衣液车间 750凝胶车间 750个护用品车间 750洗碗液车间 750气雾剂车间 https://www.delishidaily.com/

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    PataliPRODUK