• kaca-head - 1

produk

Kesegaran Sadinten: Semprotan Penyegar Udara Kelas Profesional pikeun Ruang Usaha

Katerangan pondok:

  • 1: Haruman: Nangkep kasegaran sareng kahaneutan tina catetan amis sareng lada anu ngabagéakeun sémah sapertos simbut haneut dina dinten usum gugur anu garing.
  • 2: Semprotan Penyegar Udara ngeusian bumi anjeun ku seungit seger anu terus-terusan.Versi panganyarna hadir kalawan 24/7 téhnologi OdorProtect nu gelut odors sabudeureun jam.
  • 3: Unggal ngeusian nyadiakeun nepi ka 70 poé dina setting low tina seungit otomatis tur kontinyu.Ganti kaleng isian deui lamun aya lampu kedip-kedip beureum.
  • 4: Refills pikeun pamakéan dina DearCar Air Freshener semprot gadget.Semprotan nyembur dina setélan 9, 18 atanapi 40 menit pikeun ngahontal tingkat seungit anu dipikahoyong.
  • 5: Anggo di kamar naon waé: ruang tamu, kamar mandi, lorong, dapur, ruangan sareng kantor.

Rincian produk

Inpormasi perusahaan

Tag produk

Aplikasi

Semprotan Penyegar Udara ngeusian bumi anjeun ku seungit seger sareng kontinyu.Versi panganyarna hadir kalawan 24/7 téhnologi OdorProtect nu gelut odors sabudeureun jam.Unggal ngeusian nyadiakeun seungit kontinyu nepi ka 60 poé dina setting low.Diffuser Freshmatic panganyarna nyayogikeun kasegaran dugi ka 70 dinten per ngeusian dina setélan 40 menit.Semprotan nyembur dina setélan 9, 18 atanapi 40 menit pikeun ngahontal tingkat seungit anu dipikahoyong.Ngarasakeun kesegaran kontinyu di kamar mandi, ruang tamu, kantor atanapi den anjeun.Kéngingkeun kayakinan terang yén bumi anjeun salawasna ngabagéakeun sareng pikaresepeun pikeun kulawarga sareng tamu anu teu kaduga.

pedaran

urang ngarti pentingna nyieun atmosfir pikaresepeun di imah anjeun, kantor, atawa spasi séjén.Semprotan penyegar hawa kami dirumuskeun khusus pikeun nyayogikeun kasegaran anu tahan lama sareng nétralisasi bahkan bau anu paling bandel.Ucapkeun wilujeung ka bau lingering tina masak, piaraan, atawa kagiatan sapopoé lianna, sarta wilujeng sumping rasa renewed kanyamanan sarta tranquility kana sakuliling anjeun.

Salah sahiji fitur anu luar biasa tina semprot penyegar hawa kami nyaéta serbaguna.Éta tiasa dianggo dina sababaraha setélan, kalebet kamar mandi, kamar tidur, ruang tamu, kantor, bahkan mobil anjeun.Ukuran anu kompak ngamungkinkeun anjeun gampang dibawa ka mana waé anjeun angkat, mastikeun yén anjeun henteu kedah kompromi kana kasegaran lingkungan anjeun.

Kalayan rupa-rupa aroma anu pikaresepeun pikeun dipilih, semprot penyegar hawa kami nawiskeun hal pikeun unggal pilihan sareng kasempetan.Nangkeup seungit ladang lavender anu nyenangkeun, nyegerkeun panca indra anjeun ku semburan jeruk, atanapi angkat diri anjeun ka surga tropis kalayan seungit buah anu aheng urang.Pilihan aroma anu dikurasi sacara saksama bakal ningkatkeun wanda anjeun sareng nyiptakeun suasana anu harmoni dimana waé anjeun milih ngagunakeun semprotan penyegar hawa kami.

Semprotan penyegar hawa kami henteu ngan ukur ngaleungitkeun bau anu teu pikaresepeun, tapi ogé ngabantosan ningkatkeun kualitas hawa sakabéh rohangan anjeun.Rumus anu dikembangkeun sacara ilmiah kami mastikeun yén polutan sareng baktéri ngabahayakeun dijauhkeun, ngamajukeun lingkungan anu langkung séhat sareng breathable.Ngambekan gampang sareng nikmati mangpaat hawa bersih sareng seger kalayan semprotan penyegar hawa kami.

Gampang dianggo mangrupikeun aspék penting tina semprot penyegar hawa kami.Desain ergonomis tina botol semprot ngamungkinkeun pikeun aplikasi effortless.Kantun tahan botol tegak, pencét nozzle, sareng ngantepkeun halimun seungit ngeusian hawa.Nozzle adjustable ogé ngidinan Anjeun pikeun ngadalikeun inténsitas aroma, mastikeun yén anjeun manggihan kasaimbangan sampurna pikeun preferensi pribadi Anjeun.

Komitmen kami pikeun kualitas sareng kapuasan pelanggan ditingali dina unggal aspék semprotan penyegar hawa kami.Kami parantos langkung mil pikeun mastikeun yén produk kami aman pikeun dianggo di sabudeureun barudak sareng piaraan, ogé ramah lingkungan.Bungkusan anu tiasa didaur ulang sareng bahan anu ramah lingkungan ngajantenkeun semprotan penyegar hawa ieu pilihan anu saé pikeun anu hoyong ngadamel pilihan anu lestari sareng tanggung jawab.

Kasimpulanana, semprotan penyegar hawa kami mangrupikeun solusi pamungkas pikeun ngarobih rohangan naon waé janten tempat anu ngabagéakeun sareng nyegerkeun.Kalayan kamampuan nétralisasi bau anu kuat, seungit anu pikaresepeun, sareng betah dianggo, éta mangrupikeun tambahan anu sampurna pikeun rutinitas sapopoé anjeun.Angkat lingkungan anjeun sareng ngahirupkeun hawa seger kalayan semprotan penyegar hawa inovatif kami.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kami mangrupikeun perusahaan anu fokus dina panalungtikan sareng pamekaran, produksi sareng penjualan komoditi sapopoé.rentang produk urang téh: runtuyan suplai somah kayaning freshener hawa, aromatik, cleaner, detergent laundry, disinféktan semprot;Séri suplai otomotif sapertos produk perawatan mobil sareng parfum mobil;Séri produk perawatan pribadi sapertos sampo, gél pancuran, cuci tangan sareng seueur produk sanésna.

    Produk utama kami nyaéta Aerosol, penyegar hawa mobil, penyegar hawa kamar, pembersih toilet, sanitizer tangan, semprot disinféktan, diffuser reed, produk perawatan mobil, deterjen cuci, cuci awak, sampo sareng produk anu aya hubunganana.

    Produk anu béda gaduh bengkel produksi sorangan.Sadaya bengkel produksi nutupan legana 9000 méter pasagi.

    Kami parantos kéngingkeun seueur sertipikat sapertos sertipikat ISO9001, sertipikat BSCI, pendaptaran REACH EU, sareng GMP pikeun produk disinféktan.Kami parantos ngadegkeun hubungan bisnis anu tiasa dipercaya sareng para nasabah di sakumna dunya, sapertos AS, EUROPE khususna Inggris, Italia, Jerman, Australia, Jepang, Malaysia sareng nagara-nagara sanés.

    Kami ngagaduhan kerjasama anu caket sareng seueur perusahaan hakekat merek terkenal internasional, sapertos MANE, Robert, CPL Fragrances and Flavors co., Ltd.

    Ayeuna seueur pangguna sareng padagang Wilko,151, Air Pur, Aussie Clean, Air Essences, Tenaenze, Rysons sumping ka damel sareng kami.

    750公司首页图片 750展厅 750吹瓶车间 750洗衣液车间 750凝胶车间 750个护用品车间 750洗碗液车间 750气雾剂车间 https://www.delishidaily.com/

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami